Inkontinencia

A vizelet inkontinencia egy gyakori és rendkívül kellemetlen probléma, mely a kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezik. Mértéke változó lehet egyészen az enyhétől a súlyos formáig. Előfordulása nők esetében gyakoribb, esetükben leggyakrabban a szülés környékén, illetve menopauza után alakul ki, jelentősen rontva ezzel az életminőséget. Inkontinencia esetén rendkívül fontos a bár ápolása is. Nézz szét testápolási termékeink között is. 

Szűrők

Termékek szűrése

Általános

Gyártó

Korhatár

Kiszerelés

Mennyiség: 0 - 30

Szállítási idő:
1-2 nap
2 240 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
3 280 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
450 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
3 320 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
4 580 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
1 150 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
825 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
825 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
1 050 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
1 555 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
830 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
1 155 Ft
Szállítási idő:
2-4 nap
1 235 Ft

Mikor fordulj orvoshoz

 

Bizonyos esetekben a vizelet inkontinencia nem igényel orvosi segítséget. Amennyiben azonban a tünetek gyakorivá válnak, illetve már rontják az életminőséget, mindenképpen keresd fel orvosod a problémával. 

 

Inkontinencia betét nőknek

 

Ezek a kimondottan nőknek készült termékek az enyhétől a súlyos vizeletszivárgásig használhatóak. Ideális megoldást jelentenek, akaratlan vizeletszivárgás esetében (edzés, nevetés vagy a napi teendők közben). Inkontinenciabetétet használva megmarad a szárazság és a magabiztosság érzése, amely a szükséges biztonsággal és diszkrécióval párosul, éjjel-nappal.

A vizelettartási probléma esetén használható betétek különböző formákban, hosszúsággal, színben és nedvszívó képességgel elérhetőek, hogy megfeleljenek a nők minden igényének. Általában rendelkeznek speciális szagsemlegesítő rendszerrel. Mindegyik gyorsan felszívja és mélyen a betét belsejébe zárva elvezeti a bőrről a kiszivárgott vizeletet, így száraz, friss és kellemes viselet biztosít. 

 

Férfi inkontinencia betét

 

A férfiaknak készült inkontinenciabetétek megbízható védelmet nyújtanak enyhe vizeletcsepegés és súlyos vizeletszivárgás esetére is. Kialakításuk a férfiak anatómiáját követi, így a rendkívül magas nedvszívó képesség mellett is megtartják diszkrét megjelenésüket.  Különböző formájú, méretű és nedvszívó képeségű változatok kaphatók, így biztosan mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Előnyük, hogy könnyen használhatók hagyományos alsóneműben is. 

 

Felnőtt pelenkanadrágok

 

Az eldobható nadrágpelenkák puha és kényelmes viseletet biztosítanak nőknek és férfiaknak egyaránt, nappali és éjszakai használat esetén is. Kialakításuk a hagyományos, rugalmas fehérneműkére hasonlít és nem akadályozza a mindennapi aktív életvitelt sem. A felnőtteknek készült bugyipelenkák többféle méretben kaphatóak, így minden testtípushoz és vizeletszivárgásra megtalálható a megfelelő változat. A puha, légáteresztő anyagokból készült uniszex pelenkanadrágok kellemesen követik a test vonalait, így védenek a szivárgásoktól, vigyáznak a bőr állapotára, és mozgásszabadságot biztosítanak.

 

Felnőtt nadrágpelenkák tépőzárral

 

Népszerű inkontinenciatermékek, amelyek erős, állítható tépőzárral rendelkeznek a kiváló illeszkedésért, és az optimális szárazság biztosításáért. Így tökéletesen megakadályozzák a szivárgást. Az egyszerűen használható tépőzár többször is újra használható. Az inkontinencia-pelenkanadrág gyorsan és egyszerűen cserélhető állva vagy fekve is. 

 

Felnőtt nadrágpelenkák éjszakára

 

Az éjszakai viselésre kialakított nadrágpelenkák nagyobb befogadó képességűek, hogy biztosítsák a nyugodt éjszakai pihenést. A nappali változatokhoz hasonlóan tépőzárral rögzíthetőek, így lehetővé téve a gyors és kényelmes cserét akár állva vagy fekve is. 

 

Bőr ápolás inkontinencia esetében 

 

A megfelelő mosdatási rutin létfontosságú a bőrirritáció megelőzéséhez inkontinencia esetén. A kifejezetten inkontinenciára kifejlesztett mosdatótermékek bőrkímélő alternatívát jelentenek a szappannal és vízzel történő mosdatással szemben. Kíméletesen tisztítják és óvják a finom, sérülékeny bőrt is.

Inkontinencia esetén a bőr ápolása sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. A bőr a korral elvékonyodik, sérülékennyé és rugalmatlanná válik; emiatt kevésbé tartja meg a belső nedvességet, és jobban ki van téve a kiszáradásnak. 

A védőkrémek puhítják és nyugtatják az érzékeny bőrt és hozzájárulnak a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához. A sérülékeny, száraz bőr ápolására készített, krémek és testápolók természetes bőrápoló olajakat és vitaminokat is tartalmaznak.

A hidratáló termékeket mosdatás után alkalmazd, hogy biztosítsa a bőr puhaságát és simaságát. A termékek a teljes testfelület ápolására szolgálnak, és kiválóan használhatók a napi bőrápolás során.