Rólunk | Pharmy Online Patika

Rólunk

Pharmy - Házhoz visszük az egészséget

A Pharmy Webpatika hátterében a jászárokszállási Szent Margit Gyógyszertár áll. Gyógyszertárunk 1994-ben kezdte el működését a város szívében. Ezzel egy állatorvos és egy szakgyógyszerész, férj és feleség álma valósult meg. Lányuk 2013-ban végezte el a Semmelweis Egyetem Gyógyszerészkarát, ettől kezdve erősíti gyógyszertárunk csapatát. 2015-ben letette a szakgyógyszerész vizsgát és 2018-ban vette át a személyi jogot.

Az évek során számos díjazásban részesültünk: 

2010-ben gyógyszertárunk elnyerte az "Év Patikája"-díjat.

2011-ben Dr. Dobos Józsefné dr. László Erika Margit alapító gyógyszerészünk elnyerte az "Az Év Gyógyszerésze"-díjat.

2017-ben Dr. Dobos Józsefné dr. László Erika Margit "EGIS Gyógyszerészi Díj"-ban részesült.

2018-ban Dr. Dobos Bernadett Erika jelenlegi személyi jogos gyógyszerészünk, elnyerte a "PRO PRAXIS PHARMACIAE"-díjat.

 

Pharmy - X. Jubileumi Országos Patika Nap országos megnyitója
X. Jubileumi Országos Patika Nap országos megnyitója

 

2013-ban mi rendezhettük meg a X. Jubileumi Országos Patika Nap országos megnyitóját, amelyet Dr. Szócska Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára és Dr. Dobos Józsefné dr. László Erika Margit gyógyszertárunk vezetője nyitott meg. Az Országos Patika Nap kezdetekor nyílt napként jelent meg az ország gyógyszertáraiban, s azt a célt szolgálta, hogy erősítse a gyógyszerész és a betegek között fennálló kapcsolatot. Mára a patika napi rendezvények fókuszába a gyógyszerészi gondozás került.

Az eredeti épületet többször felújítottuk, bővítettük, de 2016-ban elérkezett az idő egy nagyobb épület kialakítására, így épült meg a mostani modern-, ökoépület a régi helyére. Az épületkomplexum energiaigényét napelemek látják el, míg a hűtés/fűtésről klíma berendezések, illetve hőlégszivattyúk gondoskodnak. A patikai kiszolgálás gyorsításának érdekében beüzemelésre került egy patikai komissiózó automata (ROWA Smart), becenevén "patika robot". Amellett, hogy a betegek pár másodpercen belül megkapják gyógyszereiket hatalmas előnye még a robotnak a gyógyszerbiztonság növelése, mivel így minimálisra csökken a tévesztések lehetősége. A raktározás mellett a laboratóriumi munkát is modernizáltuk. A minőségi és a mennyiségi ellenőrzés számítógéppel történik, majd ezt követően a megfelelő gyógyszerforma kialakítását egy Unguator keverőkészülék végzi el.

2016-os építkezésünk során a gyógyszertár épületében kialakításra került két orvosi rendelő is. Jelenleg a Sürgősségi Baleseti Centrum központjaként szolgál, ahol Dr. Kovács Csaba szakorvos várja a kedves betegeket. Bővebben a fenti linken olvashat róla.

1995-ben megnyitottuk jászdózsai fiókgyógyszertárunkat is. 2018-ban ez a gyógyszertárunk is egy nagy átalakításon esett át, például itt is beüzemelésre került egy patika robot (ApoStore Cube+). Hamarosan kialakításra kerül itt is a naplelemes rendszer, illetve a fűtés korszerűsítése is folyamatban van, ahol szintén hőlégszívattyús, környezetbarát és energiatakarékos megoldás kerül majd beépítésre.

 

Pharmy - Patika robotok - Online Gyógyszertár
ApoStore Cube+ (balra) és ROWA Smart (jobbra) automata komissiózó rendszer

 

Folyamatosan bővülő kínálattal, a gyógyszereken és étrendkiegészítőkön kívül állatgyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles választékával várjuk a kedves betegeket. A Kulcs Patika hálózat tagjaként rendszeres havi akcióink mellett, egyedi bónusz kártyát is tudunk biztosítani, amelyet - igény esetén -  összetudunk kötni a Prémium Egészségpénztár elszámoló rendszerével, így a 20%-os adókedvezményét kiterjesztheti az egész család egészségügyi kiadásaira. 

Gyógyszertárunkban és Fiókgyógyszertárunkban felvilágosítást adunk egészségügyi-, egészségnevelési és gyógyszerelési kérdésekben. Patikánkban testsúlyt, vérnyomást, koleszterin-, triglicerid szintet és EKG-t (WIWE) mérő készülékek működnek, amelyeket a patikába betérő betegek és vásárlók igénybe vehetnek.

 

Pharmy Online Gyógyszertár