Vényköteles termékek

Ismerje meg a Pharmy foglalási rendszerét!

Köszöntjük a Pharmy online gyógyszerfoglalási rendszerében, ahol lehetősége van több ezer vényköteles illetve támogatott készítmény díjmentes foglalására. Foglaljon online és vegye át az összes készítményt kényelmesen, egyidőben, felesleges visszatérés nélkül.

  • Foglaljon online és vegye át az összes készítményt kényelmesen, egyidőben, felesleges visszatérés nélkül.
  • Foglalási oldalunk jelenleg korlátozott üzemben érhető el!
  • Foglaláshoz keresse meg a kívánt terméket, nézze át a termék adatlapján található információkat és helyezze a foglalási listára.
  • Foglalás véglegesítése előtt válassza ki gyógyszertáraink egyikét, ahol a termékeket átvenné.
  • Foglalás kiadásához érvényes orvosi vénnyel, vagy felírás igazolással kell rendelkeznie!
  • Foglalását maximum 3 napig tartjuk fennt, miután az "Átvehető" állapotba került. Utána automatikusan törlésre kerül!

Hogyan működik?

1

Válassza ki a listából a felírt készítményt. Figyeljen arra, hogy több kiszerelésben és hatóanyagú tartalommal is elérhető a keresett termék, így mindenképpen ügyeljen arra, hogy a megfelelőt válassza ki a készítmény nevére kattintva.

2

Tekintse át a foglalási listában szereplő termékeket, és győződjön meg róla, hogy biztosan a megfelelő, az orvos által felírt termékre ad le foglalást. A foglalás leadásához csak névre, telefonszámra és email címre van szüksége.

3

A foglalás elküldésével a gyógyszertár összekészíti illetve beszerzi a kiválasztott termékeket, kérjük mindenképpen várja meg visszaigazolásunkat emailben, majd a vénnyel fáradjon be a gyógyszertárba!