Baleseti Centrum

Sürgősségi Baleseti Cnetrum - Tudás, Törődés, Tapasztalat

Rendelés

Rendelés hétfőn 10 és 18 óra között, valamint szerdán 12 és 18 óra között. Sürgős esetben a hét egyéb napjain is 9-18 óra között előzetes telefonos bejelentkezés alapján elérhetők szolgáltatásaink.

Kérjük amennyiben nem tud eljönni a foglalt időpontra, mondja le.

Telefon: +36 20 418 4030

Weboldal: https://baleseticentrum.hu/

 

Sürgősségi Balesti Centrum traumatológiai ambulancia 2020 februárban nyilt meg.

Elsősorban baleseti eredetű megbetegedések ellátása a cél, olyan sérülések-törések, rándulások, ficamok– amelyek járóbetegként elláthatóak, tehát első lépésben kórházi ellátást és kezelést nem igényelnek.

Jól felkészült szakemberek, modern diagnosztikai eszközökkel vizsgálják meg, majd látják el a sérüléseket, legyen szó akár zúzódásról, törésről, szakadásról. A betegeket végigkövetik a teljes gyógyulásig.

Steril körülmények között sebellátást végeznek, amennyiben szükséges a töréseket hagyományos vagy műanyag gipszrögzítéssel kezelik. Ha műtéti kezelésre illetve kórházi kezelésre lenne szükség, úgy azt a sérüléstől függően még aznap, illetve néhány napon belül el tudják végezni a Jászberényi Szent Erzsébet kórházban. A controll vizsgálatok az ambulancián történnek.

Kézsebészeti sérülések illetve krónikus panaszok – Dupuytren contractura, carpal tunnel syndroma, pattanu ujj stb-vizsgálata és műtéti előjegyzése.

Ambulancián az általános sebészeti rendelés keretében vállalják kisebb tályogok és krónikus sebek ellátását, kezelését, benőtt körmök eltávolítását.

Hosszabb ideje fennálló izületi illetve gerinc panaszok vizsgálatára is van lehetőség előzetes bejelentkezés alapján.

A kezelések térítés ellenében történnek, azonban ha Ön betegbiztosítással rendelkezik a EUROPE Assistance vagy a Premium cégeken keresztül, akkor az ellátást a biztosító fizeti a szerződésük által.

Tudás

Dr. Kovács Csaba a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett 1990-ben

1994-ben általános sebészeti szakvizsgát szerzett

1997-ben balesti sebészeti szakvizsgát tett

2004-ben kézsebészet szakorvosa képesitést szerzett

Törődés

Betegeiket kulturált és tiszta környezetben fogadják. A várakozási időt igyekszenek minimálisra csökkenteni. Ha előjegyzett, akkor negyed órán belül ellátást kap minden betegük.

Tapasztalat

1990-től 16 éven át dolgozott az Árpád Kórház traumatológiai osztályán. Ezalatt számos traumatológiai műtétet végzett és aktívan részt vett a járóbeteg ellátásban. Itt sajátította el a szakma alapjait, mindig hálával emlékezve volt kollégáira és segítő mestereire.

2006-ban Olaszországba költözött, itt először Leccében dolgozott a Villa Biancha nevű orthopédiai magánklinikán, majd 2007-től  bolzanoi megyei kórház traumatologia-orthopediai osztályán dolgozott. Számos siambulancián dolgozott részállásban a téli szezonban tökéletesítve tudását a leggyakoribb síbalesetek, törések, szalagsérülések ellátásában. 2015 óta ismét Magyarországon él és a Jászberényi Szent Erszébet kórház traumatológiai osztályán dolgozik.

Korszerű diagnosztikai eszközökkel történik a beteg vizsgálata és a kezelés során is a legkorszerűbb rögzítőket alkalmazzák. A sebellátás a sterilitas legmesszebb menő betartása mellett történik.

Minden betegüket végigkövetik a teljes gyógyulásig.